de 4 oprichters van Syntegro

2007 - 4 ingenieurs met een droom 

Syntegro is in 2007 opgericht door 4 ervaren rotten en met de financiële steun van een investeringsmaatschappij. Zij hebben op dat moment samen 80 jaar ervaring in toegangscontrole en tijdregistratie. Hun droom was om vanuit een Greenfield-situatie slimme webgebaseerde oplossingen te ontwikkelen. 

de gepersonaliseerde printplaat in onze hardware

2012 - Op eigen benen

We zijn 60 manjaren productontwikkeling verder. De droom wordt realiteit ... de state-of-the-art oplossingen vinden hun weg naar vele klanten. Al na 5 jaar is Syntegro een financieel gezond bedrijf en timmert men verder aan de weg zonder de investeringsmaatschappij.

het gebouw van Syntegro

2015 - Een eigen plek

Syntegro koopt een eigen pand in Beringen. In dit multifunctionele gebouw huisvest Syntegro al haar activiteiten: ontwikkeling van software en hardware, verkoop, consultancy, installatie en support. Leslokalen, vergaderzalen, magazijn, demoruimte ... alles onder één dak.

het management wordt versterkt om het bedrijf verder te laten groeien

2018 - Internationale ambitie

Door het toenemend aantal klanten in Nederland in combinatie met grote projecten in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk, maakt Syntegro zich klaar voor internationale expansie. De organisatie wordt versterkt om de state-of-the-art-oplossingen naar de internationale markt te brengen.  

Syntegro is voor het 3de opeenvolgende jaar genomineerd voor Trends Gazelle

2018, 2019 & 2020 - Drie jaar na elkaar dubbele groeicijfers 

De oplossingen van Syntegro zijn gegeerd. In samenwerking met sterke en trouwe partners stijgt het aantal klanten tot 1600 KMO's en grote bedrijven. Syntegro staat drie jaar op rij in de lijst (Trends Gazelle) van snelgroeiende bedrijven in België.

Frank De Weser en Pascal Delannoye schudden elkaar de elleboog op de overname

2020 - Eerste overname

Syntegro neemt zowel de oplossingen als het personeel van DOT SYS over. De acquisitie past binnen de strategie van Syntegro om de referentie te worden in de markt van tijdsregistratie.