Overname DOT SYS

01/10/2020

Syntegro is trots om jullie te melden dat we onze eerste overname gedaan hebben.
Lees meer

Toegangscontrole via je smartphone

23/09/2020

Toegangscontrole via een smartphone is gebruikersvriendelijker, efficënter en veiliger. Ontdek hier waarom.
Lees meer

Nieuwe housing met OSDP ondersteuning

10/09/2020

Om installaties te vergemakkelijken en ook al op voorhand zoveel mogelijk te kunnen voorbereiden, zijn we met 2 nieuwe kastoplossingen gekomen: de Housing-Comfort-Large en de Housing-Comfort-Medium. Het grote voordeel van deze kasten is dat ze OSDP lezers ondersteunen (in tegenstelling tot de SynEntry kasten), waardoor klanten een zo veilig mogelijke oplossing aangeboden kunnen krijgen.
Lees meer

ANPR Lumo

08/09/2020

We hebben de ANPR Lumo camera geïntegreerd in onze toegangscontrole oplossing. Klanten kunnen dus eenvoudigweg in onze SynCore interface nummerplaten van medewerkers of bezoekers ingeven.
Lees meer

SynDuo

08/07/2020

De SynDuo is ontwikkeld om een snelle overgang te maken van de SynCon deurcontroller naarschroefconnectoren. Zo kunnen de toegangscontrole elementen zoals badgelezers, deursloten,statuscontacten, drukknoppen, … makkelijk en snel aangesloten worden.
Lees meer

SimonsVoss

01/07/2020

Sinds kort hebben we een volledige integratie met de online beslagen van SimonsVoss. In het najaar zal SimonsVoss ook offline beschikbaar zijn.
Lees meer

Leestechnologieën

22/06/2020

Gebruik onze praktische gids die te vinden is op de nieuwe partnersite om vlot je klanten de juiste en veilige leestechnologie aan te bieden.
Lees meer