Immogra kiest voor Synguard

26/04/2022

Immogra kiest Synguard toegangsmanagement voor het bedrijventerrein Park-7 in Diegem. Weldra start de installatie van het eerste gebouw, het Onyx gebouw.

Synguard open management platform immogra onyx park 7 diegem

Wat is Park-7?

Park 7 is een nieuw en innovatief project met verschillende milieuvriendelijke gebouwen. Park 7 werd gecreëerd met de focus op de mensen die er zullen werken en wonen - de gebouwen zelf staan niet centraal.

Gelegen in de buurt van de Europese hoofdstad Brussel en op slechts enkele minuten van de grootste luchthaven van België, stelt deze groene campus het welzijn van de mens voorop. Want gezonde mensen leveren beter werk, en beter werk zorgt voor betere bedrijven.

Het eerste gebouw in uitvoering is het Onyx gebouw.

Het Onyx gebouw in Park 7 is het antwoord voor bedrijven die zoeken naar een milieuvriendelijke kantoorruimte met de nieuwste technologieën. Gelegen tussen Brussels Airport en het centrum van Brussel, maakt deze community hub werken beter.

Dit gebouw is ontwikkeld door Immogra. Zij staan in voor het ontwikkelingstraject van A tot Z.  Een totaalaanpak met een gestroomlijnde en efficiënte beslissingsstructuur waarbij de klant centraal staat.

Waarom koos Immogra voor Synguard?

Bob Verdonck, Project Director bij Immogra kan het duidelijk verwoorden:

“We hebben voor Synguard gekozen omdat zij een oplossing bieden voor al onze toegangsnoden: van parking tot bezoeker, van huurders tot beheerders. En dat allemaal in een overzichtelijk systeem.”

Synguard kan een antwoord bieden aan de noden voor zo’n groot en flexibel bedrijventerrein. Dit dankzij het uitgebreid aanbod van verschillende toegangsmanagement hardware- en software oplossingen. Toegangscontrole, bezoekersmanagement, parkingmanagement, … Een mix van de juiste hard- en software wordt door Synguard samen gebracht in één software.

De flexibiliteit van het beheer in één uniforme interface maakt het eenvoudig voor zowel beheerders, als voor individuele huurders. 

Toegangscontrole die het leven van je gebruikers en beheerders makkelijker maakt.

Niet elke gebruiker heeft dezelfde rechten. Waar de ene alleen een badge krijgt om binnen te geraken, kunnen anderen ook inloggen op de toegangscontrole applicatie. Zij krijgen een persoonlijke, role based login. Een eenvoudige manier om te bepalen wie welke rechten heeft én handig om te voorkomen dat medewerkers info te zien krijgen waar ze geen rechten toe hebben.

Een onthaalmedewerker bijvoorbeeld kan enkel badges toevoegen en de plattegrond van het gebouw bekijken, terwijl de beheerder rechten heeft voor alle acties en schermen.

En dat heeft zo zijn voordelen. Want dit maakt het mogelijk om te voldoen aan de GDPR-wetgeving en je geeft de gebruiksvriendelijkheid van de toegangscontrole een enorme boost. De gebruiker krijgt immers alleen nog menu’s te zien die hij ook werkelijk gebruikt.

Samen met onze partner The Belgian zorgen we ervoor dat bij de ingebruikname in Q3 alles vlot verloopt.

Gerealiseerd door:

Architect: Jaspers-Eyers

https://www.jaspers-eyers.be/park-7

Studiebureau: VK Group

https://www.vkgroup.be/nl/projecten/park-7 

Uitvoering: CIT Blaton

https://www.citblaton.be/nl/projets/park-7-ii