SynGuard Open Management Platform

29/04/2021

Ontdek het SynGuard open management platform

Schermafbeelding van Syntegro SynGuard open management platform

Het is zover: het SynGuard Open Management Platform is er!

Naast de gekende voordelen van SynGuard zoals een uniforme userinterface, 100% webbased oplossing, end-to-end beveiligd zijn, onbeperkte schaalbaarheid, ... zijn er ook een aantal nieuwe functionaliteiten.

SynGuard Open Management Platform

Met SynGuard kan je niet alleen aan toegangscontrole doen, maar zetten we in op het beheer van alle gekoppelde systemen in 1 uniform beheerssysteem. We spreken dus over toegangsmanagement. Concreet wil dit zeggen dat je niet alleen kaartlezers en controllers beheert, maar ook draadloze deurbeslagen, lockerbeheer, branddetectie, bezoekersregistratie, ... koppelt. 

Zo hebben we bijvoorbeeld ook een koppeling met BlooLoc, waardoor indoor positiebepaling mogelijk wordt aan de hand van Bluetooth. Ook de integratie met Milestone heeft een update gekregen.

Om dit alles overzichtelijk te houden, kan je vanaf nu een persoonlijk dashboard maken waarmee je snel naar de schermen kan gaan die je zelf het vaakst nodig hebt.

SynGuard Open Management Platform openen van deuren vanop afstand

SynGuard-View

Niet alleen is de editor van SynGuard-View eenvoudiger en gebruiksvriendelijker geworden, maar ook netwerkelementen kunnen gemakkelijker gekoppeld worden en de iconen hebben een update gekregen om visueel aantrekkelijker en duidelijker te zijn.

Ook zal het mogelijk zijn om deze iconen zelf te definiëren.

Daarnaast is het nu mogelijk om, naast de gekende pop-up, een hindernis eenvoudig 15 of 60 seconden open te sturen, of net te sluiten.

Korte samenvatting

  • Nieuwe back end & front end
  • Frisse gebruikersinterface
  • Je persoonlijke dashboard
  • Eenvoudiger koppelen met niet-Syntegro systemen

Onze experts in toegangsmanagement Dylan & Bert komen jullie deze nieuwe functionaliteiten persoonlijk uitleggen.

Demo's kunnen vanaf dan gegeven worden in deze nieuwe omgeving.  Vanaf september zal het ook mogelijk zijn om dit bij jullie eindklanten te installeren.

Voor meer informatie kan je terecht bij een van onze verkopers van toegangscontrole: Peter, Bert of Dylan.