SYNTEGRO

Is jouw bedrijf voorbereid op de wet ‘CO2-reductie' werkgebonden personenmobiliteit’?

Wij helpen je graag verder!

Hoe gaat jouw organisatie de 'CO2 reductie' registeren?

Hoe gaat jouw organisatie de 'CO2 reductie' registeren? extra image 1
Hoe gaat jouw organisatie de 'CO2 reductie' registeren? extra image 2
Hoe gaat jouw organisatie de 'CO2 reductie' registeren? extra image 3

Vanaf 1 januari 2024 krijgen werkgevers met meer dan 100 medewerkers een nieuwe wet voorgeschoteld: de ‘CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit’. Dat betekent dat er een verplichte rapportage komt van de gereden kilometers door werknemers, zowel van het woon-werkverkeer als van de zakelijke kilometers. Om de gegevens te kunnen rapporteren, moeten ze natuurlijk eerst door iedereen geregistreerd worden.

 

Heb jij al een idee hoe jouw bedrijf dit zal managen? Extra lijstjes of spreadsheets? Of een aparte tool voor het hele bedrijf? Een nieuwe medewerker die de kwestie behartigt? Of een extra taak in het pakket van de manager?

 

Stel dat je een systeem hebt dat de registratie eigenlijk al kan. Dat het een kwestie van instelling is, een kleine aanpassing, en dat de gereden kilometers in je bedrijf zonder al te veel impact geregistreerd kunnen worden. Dat je huidige Workforce managementsysteem dit al kan.

 

Wel, het is geen utopie. De software van Syntegro kan het reeds. En dat is helemaal niet zo moeilijk. Het Workforce managementsysteem van Syntegro is ultraflexibel en aanpasbaar, zonder complexe ontwikkelingen. Niet alleen op de nieuwe regels rond kilometerregistratie kan Syntegro snel anticiperen. Ook bij veranderende wetgeving, wijzigingen in het arbeidsreglement of maatschappelijke veranderingen (zoals hybride werkvormen) is de software van Syntegro soepel.

Wist je dat

  • De nieuwe wetgeving werkgevers verplicht om werkgebonden kilometers per medewerker vast te leggen
  • Dit geldt voor zowel woon-werkverkeer als overig zakelijk verkeer
  • Je met Syntegro vandaag al kan starten en je 100% voldoet aan de nieuwe wetgeving
  • Je zaken vast kunt leggen zoals type vervoer, aantal kilometers en brandstof
  • Je gemakkelijk rapportages op kan stellen

Over Syntegro

Syntegro is gespecialiseerd in Workforce Management: tijdregistratie, personeelsplanning en projectregistratie. Wij leveren een uiterst flexibel systeem voor middelgrote en grote ondernemingen.

Meer weten?

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak:

Syntegro

+31 85 06 07 270

info@syntegro.nl

Related projects