— PROJECTREGISTRATIE —
voor duidelijk tijdsoverzicht

Projectregistratie

Syntegro heeft de oplossing voor wie per project een duidelijk overzicht van de tijdsbesteding verwacht.

In realtime registreer je de tijd die je werknemers besteden aan een klant, project of een combinatie ervan. 

Projectregistratie: direct geboekt in kostenplaats en prestatiestaat

Het systeem is volledig geïntegreerd met Tijdregistratie en de Werknemer Selfservice. Je werknemer kan dus zelf - bijvoorbeeld met zijn smartphone - de bestede werktijd registreren bij een activiteit. De tijdsduur wordt onmiddellijk en automatisch in zijn kalender ingevuld, zonder dubbel werk. 

Koppeling met ERP-software 

Het projectregistratiesysteem van Syntegro kan je koppelen met andere software zoals je ERP-pakket. Handig en efficiënt om de interne kosten in kaart te brengen en/of om er de facturatie van je klanten aan te koppelen. 

Projectregistratie: volledig op maat te configureren

Net als elk onderdeel van de software van Syntegro, kan Projectregistratie volledig op maat geconfigureerd worden. Zo kan je enkel de taken, klanten of projecten voor een bepaalde werknemer of groep zichtbaar maken, zodat alles overzichtelijk en relevant is.

 

Voor een bepaalde kostenplaats in een productieomgeving kan je een overzicht instellen hoe lang een werknemer voor één bepaalde klant heeft gewerkt (handig voor facturatie) of hoeveel medewerkers er aan een productielijn hebben gewerkt. Zo krijg je een realistisch inzicht in de kosten binnen je bedrijf.

 

Ontdek de case van Farm Frites