Voorstelling

Uw partner voor toegangscontrole, bezoekersregistratie, tijdsregistratie, e-HR-workflows en personeelsplanning.

Syntegro nv is een 100% Belgische hardware fabrikant en software ontwikkelaar. Onze focus ligt op het ontwikkelen van oplossingen voor toegangscontrole, bezoekersregistratie, tijdregistratie, e-HR workflows en personeelsplanning. Met Syntegro bent u ervan verzekert dat uw investeringen op lange termijn rendabel blijven en steeds "state of the art" zijn.

Open interfacing, uw garantie voor compatibiliteit

Gebruik makende van open software en hardware leveren we unieke oplossingen in de markt van toegangscontrole, tijdsregistratie, e-HR en personeelsplanning. Al onze producten hebben een open interface die garant staat voor een feilloze integratie met, of uitbreiding van, uw specifieke bedrijfssituatie.

Wij bieden

Een innovatieve en frisse aanpak, waarbij we vanuit uw specifieke bedrijfssituatie een optimale oplossing voorstellen. Wij kunnen u een optimale begeleiding leveren voor een volledige project implementatie (van analyse tot onderhoud) of voor deelaspecten van een project. Hierbij garanderen we u een rotsvaste resultaatverbintenis, zodat u 100% zeker kunt zijn van het resultaat en de budgettaire impact.