Syntegro verhuist naar nieuw bedrijfsgebouw

Beringen, 23/10/2015
 
Modern gebouw met ruime parkeergelegenheidSyntegro nv werd opgericht in juli 2007 en vestigde zich in de Corda Campus in Hasselt. Deze locatie was dankzij de aangeboden faciliteiten ideaal voor een startup.
Het bedrijf Syntegro groeide sindsdien elk jaar, net als het aantal medewerkers. Ook vandaag de dag zoeken we nog naar bekwame medewerkers.
 
 
Security projecten vragen om flexibiliteit en snelle leveringen van materiaal. Hierdoor groeide ook de behoefte naar meer opslagruimte. Er wordt immers bijna dagelijks materiaal geleverd aan onze partners.
Gezien de eigenheid van ons bedrijf met activiteiten zoals ontwikkeling, consultancy, productie, samenstellingen op maat en een uitgebreide logistiek met de nodige magazijnruimte, moesten we op zoek te gaan naar een gepaste oplossing.
 
Kantoorruimte met LED verlichting
 
We hebben onze oplossing gevonden in Beringen: een hypermodern gebouw met kantoorruimte, vergaderzalen, demoruimte en magazijn met werkplaatsen. Een gebouw waar we al onze disciplines onder één noemer kunnen onderbrengen. Onze medewerkers zijn zeer tevreden over de ruimte en sfeer van de kantoorruimten. Ook de vergaderfaciliteiten en de zithoek worden zeer gewaardeerd.
 
 
Magazijn
De magazijnruimte is nu ook afgestemd op ons ERP systeem zodanig alle bestellingen en leveringen nog sneller gerealiseerd kunnen worden.
 
Syntegro nv brengt frisse en open oplossingen op de markt in de niches tijdregistratie, eHR-workflows, personeelsplanning, toegangscontrole, bezoekersregistratie, parkingbeheer en alles wat daar mee samen hangt. Oplossingen worden ontwikkeld met open development tools en open standaarden die de klanten een lange levensduur garanderen.
Momenteel zijn er meer dan 700 klanten die met Syntegro oplossingen werken. Een deel van deze klanten werkt multi-site, soms zelfs over meerdere landen.  Onze oplossingen zijn zeer schaalbaar en geschikt voor meerdere doelmarkten.