GEMEENTE DILBEEK

De klant aan het woord: “Syntegro biedt uitgebreide en gebruiksvriendelijke software voor tijdsregistratie. Wij waren vooral gewonnen voor de verschillende mogelijkheden voor tijdsregistratie zodat onze werknemers, verspreid over diverse locaties, gemakkelijk kunnen prikken en saldi aanvragen en consulteren.. we de rapportering op onze behoeften afstemmen.”Mevr Vanden Houte Marianne - gemeentesecretaris Project: Gemeente DilbeekHet project in detail: 

Dilbeek is een bruisende gemeente waar het goed toeven is. Deze Vlaamse gemeente behoort tot de provincie Vlaams-Brabant en het administratief arrondissement Halle-Vilvoorde. Voor meer informatie over de gemeente verwijzen we naar de website.

Gemeente Dilbeek had ervaring met tijdregistratie en zocht, gewapend met die ervaring, een sterker geautomatiseerde en gebruiksvriendelijkere oplossing. Dit om enerzijds de nieuwe rechtspositieregeling te implementeren en anderzijds te beschikken over een gemakkelijke HR-tool voor alle medewerkers.

Dilbeek heeft na een grondige evaluatie de opdracht in oktober 2009 toegekend aan Syntegro.

Syntegro implementatie: De Dilbeekse ervaring met tijdregistratie hielp om de uitgebreide automatiseringswensen zeer snel te implementeren aan de hand van een plan van aanpak. De ganse configuratie van de software conform de rechtspositieregeling en het interne tijdregistratiereglement gebeurde binnen de maand. Er werden 11 SynTime badgelezers voor de medewerkers geïnstalleerd. Ook de eHR-module werd ter beschikking gesteld voor iedereen inclusief de mogelijkheid van de Virtuele Badgelezer (tijdsregistratie via pc). Ook aan de medewerkers zonder PC werd gedacht. Zij kunnen hun verlofsaldo en andere informatie consulteren via een van de 3 informatiekiosken, dit automatisch na presentatie van de badge aan de ingebouwde badgelezer. Onze module telefoonboeken wordt, naar tevredenheid, actief gebruikt door een 40-tal medewerkers. Er is een loonskoppeling naar de loonmotor van weddecentrale Schaubroeck.