INFRAX

De klant aan het woord: Toegangscontrole kan moeilijk gemist worden in gebouwen waar voordurend beweging is van personeel. Syntegro heeft de ombouw zeer snel en vakkundig uitgevoerd.Luc Vanolst - Facility Management Project: ToegangscontroleHet project in detail: 

Infrax cvba werd op 7 Juli 2006 opgericht door de drie zuivere opdrachthoudende verenigingen Interelectra, Iveg en WVEM om de operationele activiteiten in hun werkingsgebied te bundelen.

Infrax is ontstaan om de operationele taken van de drie distriebutie netbedrijven te bundelen, met het oog op een hogere efficiëntie en een lagere kostprijs, met behoud van een goede service. Nu Infrax voor een groter gebied dezelfde systemen, processen en mensen inzetten, werkt Infrax kostenbesparend én met een hogere graad van professionaliteit.

Op de site WVEM Harelbeke en WVEM Middelkerke drong zich een vernieuwing van toegangscontrole aan. Een tekort aan oude toegangsbadges én de vraag tot uniformisatie van de toegangscontrole binnen de nieuwe Infrax structuur leidde tot een snelle implementatievraag.

Syntegro implementatie: Syntegro coördineerde de vernieuwing van bekabeling en toegangscontrole op beide sites. Het totale project van aankoop tot effectieve indienststelling beliep minder dan 4 weken. SynRea lezers en SynRea controllers voorzien de aansturing van alle hindernissen op beide sites. Syntegro plaatste alle componenten centraal, voorzien van noodvoeding. Het beheer van de toegang tot de site is in handen van de toegangscontrole SynGuard. Alle badges en badgelezers zijn voorzien van specifieke codeersleutels volgens eisen van Infrax.