VACATURE

Customer Care

Syntegro is op zoek naar een extra Support Medewerker die onze eindgebruikers met raad en daad bijstaat voor het gebruik van onze Workforce Management oplossing. 

Onze klanten zijn veelal middelgrote en grote organisaties, zowel privébedrijven als (lokale) overheden. De Workforce Management oplossing die Syntegro zelf ontwikkelde, past zich volledig aan aan de regels en de bedrijfsprocessen van een organisatie. Wij configureren alles op maat via een grafische interface die oneindig veel flexibiliteit biedt.

Syntegro is een sterk groeiend Software bedrijf. We zijn op dit moment vooral actief in België en Nederland. De afgelopen jaren is de omzet telkens met 30% gestegen.

Hoe ziet jouw takenpakket er precies uit?

Je beantwoordt vragen van klanten over onze software via telefoon, e-mail of Teams.

 

De vragen die binnenkomen, zijn divers. Jij bent degene die bepaalt hoe de vraag of het probleem van de klant opgelost gaat worden. Functionele vragen over het gebruik van de applicatie beantwoord je zelf. Technische en commerciële vragen communiceer je naar de juiste collega’s.

Ben jij iemand die het leuk vindt om klanten te helpen en beschik jij over de volgende kwaliteiten:

   • Je bent klantvriendelijk en communicatief sterk

   • Je kan je professioneel uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels

   • Je bent analytisch en denkt oplossingsgericht

   • Je durft zelf beslissingen te nemen en neemt verantwoordelijkheid

   • Je staat stevig in je schoenen, problemen zie jij eerder als uitdagingen

   • Je bent administratief sterk

   • Je hebt minimum een Bachelor diploma op zak

Wat mag je verwachten?

Syntegro focust op Workforce Management en zal ervoor zorgen dat jij door opleidingen en on-the-job coaching een expert wordt in dit domein. Naast een competitief salaris bieden wij je tal van extra-legale voordelen aan waaronder een firmawagen, een hospitalisatieverzekering en een groepsverzekering. Er heerst een informele sfeer in ons bedrijf. We promoten een open en positieve communicatie.

Lijkt deze job je op het lijf geschreven?

Herken je je in dit profiel én spreken de verantwoordelijkheden je aan?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar fdw@syntegro.com