— SYNGUARD —
toegangsmanagement van Syntegro

Synguard, toegangsmanagement van Syntegro

Synguard is de oplossing van Syntegro voor toegangscontrole. Synguard regelt wie-waar-wanneer toegang krijgt tot je terrein of gebouw.

Het systeem groeit of evolueert mee met je organisatie. Tien of honderdduizend gebruikers? Voor Synguard vormt geen enkel aantal een probleem.

Oplossingen van Synguard 

  • Toegangsmanagement: regel wie er waar en wanneer toegang heeft tot je gebouwen, met een flexibele en schaalbare oplossing

  • Bezoekersmanagement: ontvang je bezoekers hartelijk en geautomatiseerd, vanaf de eerste uitnodiging tot bij het vertrek, bij een receptionist of een selfservicekiosk.

  • Open management platform: breng je verschillende technieken onder in één gebruiksvriendelijk platform. Ook je brand- en inbraakcentrales, liften en lockers kunnen beheerd worden in het SynGuard-platform.

  • Parkingmanagement: je parkeerruimte wordt optimaal benut met een realtime overzicht van het gebruik en de bezettingsgraad door werknemers, bezoekers, andere bedrijven en omwonenden.

Centrale software en intelligente hardware

De centrale software van SynGuard wordt gehost in de cloud of op je (virtuele) server. De intelligente hardware van Syntegro – controllers - verbindt alle toegangen van je gebouw zoals deuren, draaihekken en slagbomen. 

Toegang wordt verleend via badge, cijfercode, QR, mobiele telefoon, RFID-tag en vingerafdruk.

Meer info over de Synguard-oplossing van Syntegro