Integraties met andere software

De software van Syntegro communiceert eenvoudig met andere systemen.

HOE KOPPELEN

Syntegro heeft verschillende webservices/API’s waarmee uni en bi-directionele koppelingen mogelijk zijn. Via deze webservices kan men allerlei gegevens uitwisselen via SOAP of REST. Onze applicatie fungeert als server, en het andere softwarepakket als client.

Het is ook mogelijk om een koppeling op te zetten via bestandsuitwisseling. Dit gebeurt via SQL query’s of via een van onze (voor gedefinieerde) rapporten. De beschikbare formaten zijn Excel, CSV, html en TDT.

Integraties met Microsoft

Integraties met het sociaal secretariaat

Alle werknemer-gegevens worden geïmporteerd vanuit de database van het sociaal secretariaat.

Op het einde van de maand exporteert Syntegro alle gegevens die nodig zijn voor een correcte verloning.

Integraties met andere planningssoftware

Syntegro koppelt met andere planning tools voor het uitwisselen van de beschikbaarheden, afwezigheden en geplande uren van medewerkers.

Integraties met ERP systemen

Een koppeling met een ERP software wordt door onze klanten o.a. gebruikt om te weten aan welke project en/of taak medewerkers hun tijd besteden. Projecten kunnen geïmporteerd worden in Syntegro en de tijdsbesteding wordt teruggekoppeld naar het ERP systeem.

Integraties met andere Software

Track & Trace systemen, HRM, payroll software, IT oplossingen voor de zorg, interim kantoren,… Wij integreren naadloos met al je andere software. Dankzij de koppeling worden gemeenschappelijke gegevens tussen Syntegro en je partners gesynchroniseerd. Zo vermijdt je fouten en dubbele boekingen. Zo maken wij jouw onderneming efficiënter!