ÉÉN OPLOSSING
VOOR WORKFORCE MANAGEMENT

____________

De software van Syntegro wordt volledig op maat van jouw bedrijf geconfigureerd vanuit een standaard doch ultraflexibel softwarepakket. Hierdoor is de tool inzetbaar voor een brede waaier aan oplossingen. Met Syntegro creëer je een overzichtelijke werksituatie voor je personeel, management en HR-team.

Syntegro logo

ONTDEK HIER ONZE OPLOSSINGEN

Tijdregsitratie

TIJDREGISTRATIEAUTOMATISCH, EENVOUDIG EN VEILIG

Met onze software heb jij alles voor tijdregistratie en loonberekening binnen handbereik. Altijd flexibel en aangepast aan jouw organisatie. Eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Veilig en compliant. Vandaag én morgen!

Personeelsplanning

PERSONEELSPLANNINGEFFICIËNT, FLEXIBEL EN BESPAREND

Planningssoftware en tijdregistratie in één. Altijd de juiste persoon op de juiste plaats. Voor een makkelijke en efficiënte planning, tevreden medewerkers en lagere personeelskosten.

Jobregistratie

JOBREGISTRATIEREALTIME REGISTRATIE EN INZICHTEN IN KOSTEN

Realtime registratie van de tijd die jouw medewerkers spenderen aan een klant, project of een combinatie ervan. In een duidelijk overzicht. Gebruiksvriendelijk, automatisch en met gedetailleerde inzichten in je interne kosten.

Taakplanning

TAAKPLANNINGCONFORM REGELS EN RANDVOORWAARDEN

Of het nu gaat om het inplannen van onderhoud, installaties of de opvolging van tickets, als u uw medewerkers optimaal wilt inzetten voor verschillende opdrachten op verschillende locaties dan is een goede taakplanning essentieel.

Projectplanning

PROJECTPLANNINGWAAK OVER VOLGORDE EN VOORUITGANG

Uw organisatie zet dagdagelijks verschillende teams en medewerkers in verschillende fasen aan het werk op diverse locaties en met diverse materialen. Een optimale projectplanning met overzicht en inzicht is dan cruciaal.

Toegangsmanagement

TOEGANGSMANAGEMENTWIE, WAAR EN WANNEER

Synguard is de oplossing van Syntegro voor toegangscontrole. Synguard regelt wie-waar-wanneer toegang krijgt tot je terrein of gebouw.

Onze aanpak

Ook overtuigd van de voordelen van Syntegro? Dan kan het implementatietraject beginnen. Stap voor stap - van analyseren tot configureren - zorgt ons implementieteam voor een (bijna-) naadloze overgang naar een allround workforce managementoplossing.

Cloudoplossing

Veilig, betrouwbaar en AVG/GDPR-proof: de cloudoplossing van Syntegro voldoet aan elke hedendaagse verwachting.