ÉÉN OPLOSSING
VOOR WORKFORCE MANAGEMENT

____________

De software van Syntegro wordt volledig op maat van jouw bedrijf geconfigureerd vanuit een standaard doch ultraflexibel softwarepakket. Hierdoor is de tool inzetbaar voor een brede waaier aan oplossingen. Met Syntegro creëer je een overzichtelijke werksituatie voor je personeel, management en HR-team.

Syntegro logo

Tijdregsitratie

SYNTEGRO —

Tijdregistratie

Een correcte tool voor tijdregistratie van werknemers, die rekening houdt met onregelmatige uurroosters, glijtijd, thuiswerk, inhaalrust, ADV, flexwerkers, weekendwerk, en altijd binnen handbereik.

werknemer selfservice

SYNTEGRO —

Werknemer Selfservice

Verlofaanvragen, fietsvergoedingen, wissels van werkrooster, recuperatie of autorisatie van overuren, reisvergoedingen, indienen van ziekte-attesten, … je werknemers doen het eenvoudigweg zelf in het systeem van Syntegro.

Personeelsplanning

SYNTEGRO —

Personeelsplanning

Syntegro biedt dé professionele oplossing voor personeelsplanning. Hiermee zet je je mensen optimaal in waar nodig, volgens de behoefte van je organisatie. Het systeem houdt automatisch rekening met beschikbaarheid, verlof, HR-regels en competenties.

Projectregistratie

SYNTEGRO —

Projectregistratie

Syntegro heeft de oplossing voor wie per project een duidelijk overzicht van de tijdsbesteding verwacht. In real time registreer je de tijd die je werknemers besteden aan een klant, project of een combinatie ervan. 

Toegangsmanagement

SYNTEGRO —

Toegangsmanagement

Synguard is de oplossing van Syntegro voor toegangscontrole. Synguard regelt wie-waar-wanneer toegang krijgt tot je terrein of gebouw.

Onze aanpak

Ook overtuigd van de voordelen van Syntegro? Dan kan het implementatietraject beginnen. Stap voor stap - van analyseren tot configureren - zorgt ons implementieteam voor een (bijna-) naadloze overgang naar een allround workforce managementoplossing.

Cloudoplossing

Veilig, betrouwbaar en AVG/GDPR-proof: de cloudoplossing van Syntegro voldoet aan elke hedendaagse verwachting.