ÉÉN OPLOSSING
VOOR WORKFORCE MANAGEMENT

____________

De software van Syntegro wordt volledig op maat van jouw bedrijf geconfigureerd vanuit een standaard doch ultraflexibel softwarepakket. Hierdoor is de tool inzetbaar voor een brede waaier aan oplossingen. Met Syntegro creëer je een overzichtelijke werksituatie voor je personeel, management en HR-team.

Syntegro logo

Tijdregsitratie

SYNTEGRO —

Tijdregistratie

Met onze software heb jij alles voor tijdregistratie en loonberekening binnen handbereik. Altijd flexibel en aangepast aan jouw organisatie. Eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Veilig en compliant. Vandaag én morgen!

werknemer selfservice

SYNTEGRO —

Werknemer Selfservice

Verlofaanvragen, fietsvergoedingen, wissels van werkrooster, recuperatie of autorisatie van overuren, reisvergoedingen, indienen van ziekte-attesten, … je werknemers doen het eenvoudigweg zelf in het systeem van Syntegro.

Personeelsplanning

SYNTEGRO —

Personeelsplanning

Planningssoftware en tijdregistratie in één. Altijd de juiste persoon op de juiste plaats. Voor een makkelijke en efficiënte planning, tevreden medewerkers en lagere personeelskosten.

Projectregistratie

SYNTEGRO —

Jobregistratie

Realtime registratie van de tijd die jouw medewerkers spenderen aan een klant, project of een combinatie ervan. In een duidelijk overzicht. Gebruiksvriendelijk, automatisch en met gedetailleerde inzichten in je interne kosten.

Toegangsmanagement

SYNTEGRO —

Toegangsmanagement

Synguard is de oplossing van Syntegro voor toegangscontrole. Synguard regelt wie-waar-wanneer toegang krijgt tot je terrein of gebouw.

Onze aanpak

Ook overtuigd van de voordelen van Syntegro? Dan kan het implementatietraject beginnen. Stap voor stap - van analyseren tot configureren - zorgt ons implementieteam voor een (bijna-) naadloze overgang naar een allround workforce managementoplossing.

Cloudoplossing

Veilig, betrouwbaar en AVG/GDPR-proof: de cloudoplossing van Syntegro voldoet aan elke hedendaagse verwachting.