VACATURE

Project managers België

Als Project Manager ben je end-to-end verantwoordelijk voor het implementeren van onze Workforce Management software bij onze klanten.

 

Onze klanten zijn veelal middelgrote en grote organisaties, zowel privébedrijven als (lokale) overheden. De Workforce Management oplossing die Syntegro zelf ontwikkelde, past zich volledig aan aan de regels en de bedrijfsprocessen van een organisatie. Wij configureren alles op maat via een grafische interface die oneindig veel flexibiliteit biedt.

 

Syntegro is een sterk groeiend Software bedrijf. We zijn op dit moment vooral actief in België en Nederland. De afgelopen jaren is de omzet telkens met 30% gestegen. 

Hoe ziet jouw takenpakket er precies uit?

Je bent end-to-end verantwoordelijk voor de implementatie van onze software. Dit betekent analyse, configuratie, opleiding en testing.  

Het configureren zelf doe je via de grafische interface. DIt kan je als low-code programmeren beschouwen. Je put uit een lange lijst van (reken)regels om wensen van de klant om te zetten in een efficiënt werkende Workforce Management tool. Na de implementatie mag er bij de klant geen papier- of manueel rekenwerk meer aan te pas komen.

Na de Go Live zullen de vragen van de klant bij onze supportafdeling terechtkomen en word jij opnieuw ingeschakeld als er wijzigingen of uitbreidingen gevraagd worden.

Hoe start je hieraan?

Je leert eerst softwareoplossingen van Syntegro grondig kennen: tijdregistratie, jobregistratie, personeelsplanning en projectplanning. Je wordt onmiddellijk onder de hoede genomen door een van onze senior projectmanagers (coach). Hij/zij neemt je mee naar zijn/haar klanten tijdens de verschillende fases van een project, van analyse tot opleiding. Je coach zal je geleidelijk aan enkele deeltaken geven van zijn/haar projecten totdat je die onder de knie hebt. Daarna zal je een eerste (kleine) project zelf leiden. Uiteindelijk ga je zelfstandig je projecten opvolgen.

Ben jij de Project Manager die wij zoeken?

Je bent bij voorkeur in het bezit van een masterdiploma. Je hebt een analytisch denkvermogen en communiceert vlot en to-the-point. Je zal op termijn verschillende projecten tegelijkertijd beheren, je agenda goed managen is daarom ook een vereiste.  

Wat mag je verwachten? 

Syntegro focust op Workforce Management en zal ervoor zorgen dat jij door opleidingen en on-the-job coaching een expert wordt in dit domein.

 

Naast een competitief salaris met interessante extralegale voordelen biedt de job ook een grote flexibiliteit qua werktijden. Er heerst een informele sfeer in ons bedrijf. We promoten een open en positieve communicatie. 

Lijkt deze job je op het lijf geschreven?

Herken je je in dit profiel én spreken de verantwoordelijkheden je aan?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar fdw@syntegro.com