vacature

Solution Sales 

Syntegro zoekt voor haar commerciële groei duurzamer te ondersteunen een ervaren solution sales voor onze planning oplossingen. Ben jij de persoon die de toegevoegde waarde van Workforce Management oplossingen weet te brengen en die graag meedenkt over hoe organisaties  hun processen nog beter kunnen digitaliseren en automatiseren?

Wat houdt de job in?

Je prospecteert voornamelijk via onze partnerkanalen (payroll providers zoals ADP, Acerta, Attentia … en andere partners zoals Topdesk). Het prospecteren is eerder business development, je zorgt ervoor dat je goede contacten onderhoudt met de commerciële teams bij onze partners en op basis van een goede relatie nieuwe opportuniteiten spot.

Je geeft zelfstandig demo’s aan potentiële klanten. Voor de grotere en complexere projecten kan je terugvallen op de hulp van onze ervaren consultants.

Jouw contactpersonen zijn voornamelijk de operationele directeurs en planners in productie omgevingen en technische diensten. Ook met HR zal je regelmatig contact hebben. Onze demo's worden zowel digitaal als on-site georganiseerd. Laat je niet afschrikken voor nationale verplaatsingen, of voor een oversteek naar Nederland.

Als nieuwe collega kom je terecht  in een team met ervaren sales mensen die gepassioneerd zijn door Workforce Management software.

Wat verwachten wij? 

Je hebt uitstekende communicatie skills in het Nederlands, Engels en bij voorkeur ook Frans

Je hebt idealiter ervaring met de verkoop van software oplossingen

Je bent hands-on en kan zelfstandig werken

Je bent een geboren netwerker die met veel plezier en enthousiasme opportuniteiten kan spotten

Je blinkt  uit in communicatie- en presentatievaardigheden

Je hebt voeling met  processen en detecteert makkelijk opportuniteiten voor optimalisatie

Lijkt deze job je op het lijf geschreven?

Herken je je in dit profiel én spreken de verantwoordelijkheden je aan?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar kristof.briers@syntegro.com