Syntegro

“Mijn job als developer? Geen enkele werkdag is ooit saai!”

Wat doet een software developer bij Syntegro?

Wat doet een software developer bij Syntegro? extra image 1
Wat doet een software developer bij Syntegro? extra image 2
Wat doet een software developer bij Syntegro? extra image 3

Mandy werkt al 6 jaar in het ontwikkelingsteam van Syntegro. “Ik had al een aantal jaren ervaring als programmeur in verschillende bedrijven. Ik ben heel blij dat ik de stap naar Syntegro heb gezet. Het is een fijn bedrijf, waar je nog direct en nauw contact hebt met collega’s.”

 

“De sfeer is heel respectvol naar elkaar toe, en zonder hiërarchische structuur. Johan, de medeoprichter van Syntegro, zit bij ons in het bureau, naast mij. Zo leer je elkaar en het systeem goed kennen, en vind je makkelijker je eigen plekje.”

 

“Door het probleem grondig te analyseren en het mogelijkheden van het systeem te stretchen, komen we tot optimale oplossingen.” - Mandy - software developer

 

“Omdat we in een klein team werken, doe je veel facetten van ontwikkeling. Da’s natuurlijk interessant om veel kennis op te bouwen. Dat maakt ons heel allround ook, omdat we op zoek gaan naar oplossingen voor een waaier aan problemen. De behoeften van onze klanten staan voorop. Door het probleem grondig te analyseren en het mogelijkheden van het systeem te stretchen, komen we tot optimale oplossingen.”

 

“Mijn werkdag is altijd een verrassing. Er moeten bijvoorbeeld koppelingen gelegd worden tussen ons systeem en dat van externe partners, of uitbreidingen op vraag van de klant. Soms staan we het implementatieteam bij als een nieuwe klant specifieke oplossingen vraagt. Dan komen er weer technische vragen van klanten, waar we een antwoord op moeten vinden. Heel variërend en boeiend.”

 

“Wat we niet weten, vragen we bij elkaar. Elke twee weken zitten we ook in meeting om te sparren. We komen er samen altijd uit.”