WORKFORCE MANAGEMENT: 1 SOFTWAREOPLOSSING

____________

De software van Syntegro wordt volledig op maat voor jouw bedrijf geconfigureerd vanuit een standaard doch ultraflexibel softwarepakket. Hierdoor is de tool inzetbaar voor een brede waaier aan oplossingen. Met Syntegro creëer je een overzichtelijke werksituatie voor je personeel, management en HR-team.

Syntegro logo

Tijdregsitratie

SYNTEGRO —

Tijdregistratie

Flexibel werken, thuiswerk, flexwerkers, ziekte en verlof: hoe complex je werkorganisatie ook is, Syntegro herleidt het tot 1 overzichtelijk systeem.

werknemer selfservice

SYNTEGRO —

Werknemer Selfservice

Verlof of declaraties aanvragen, overuren aanvragen, … Geen overbodig over-en-weer gemail meer, want met Syntegro doen medewerkers het zelf in enkele klikken, vanop hun smartphone of pc.

Personeelsplanning

SYNTEGRO —

Personeelsplanning

Altijd genoeg mensen op de vloer, met de juiste competenties en volgens hun beschikbaarheid: Dit kan met de personeelsplanningstool van Syntegro.

Projectregistratie

SYNTEGRO —

Projectregistratie

Je resources altijd op de juiste kostenplaats geboekt: zo behoud je eenvoudigweg een overzicht van de tijdsbesteding per project of klant.

Toegangsmanagement

SYNTEGRO —

Toegangsmanagement

Wie mag binnen en wie blijft buiten? Met de intelligente en schaalbare oplossing van Syntegro heb je zowel hard- als software voor de toegangscontrole van je organisatie.

Onze aanpak

Ook overtuigd van de voordelen van Syntegro? Dan kan het implementatietraject beginnen. Stap voor stap - van analyseren tot configureren - zorgt ons implementieteam voor een (bijna-) naadloze overgang naar een allround workforce managementoplossing.

Cloudoplossing

Veilig, betrouwbaar en AVG/GDPR-proof: de cloudoplossing van Syntegro voldoet aan elke hedendaagse verwachting.