— TAAKPLANNING —

DE JUISTE PERSOON INPLANNEN VOOR DE JUISTE TAAK, REKENING HOUDEND MET JOUW RANDVOORWAARDEN

Taakplanning

Heb je behoefte aan een taakplanning om je medewerkers en resources optimaal te benutten? Onze oplossing biedt een vlotte service mét inzicht in jouw tijd en middelen. Plan steeds de juiste vakman in voor de juiste taak!

Of het nu gaat om het inplannen van onderhoud, installaties of de opvolging van tickets, als je medewerkers optimaal wilt inzetten voor verschillende opdrachten op verschillende locaties dan is een goede taakplanning essentieel.

Plannen in functie van uw requirements!

De juiste persoon inplannen voor de juiste taak is daarbij slechts één uitdaging. Vaak moet je namelijk ook rekening houden met allerlei randvoorwaarden: de beschikbaarheid van materiaal en materieel, startdata, deadlines, locaties, SLA’s, enz.

Loopt je taakplanning in de soep? Dan wordt het bijzonder moeilijk om je business operationeel te houden, met slechte service en ontevreden medewerkers als gevolg. Vaarwel operational excellence!

Waar zitten mijn bottlenecks?

Bovendien weet je niet of je jouw medewerkers optimaal inzet, of er ruimte is voor groei, wat de balans is tussen geplande en gepresteerde uren, en tussen kosten en winst. Ben je onder- of overbemand? Kun je meer klanten en opdrachten aan met je huidige team?