— PERSONEELSPLANNING —
tool

personeelsplanning

Syntegro biedt dé professionele en complete oplossing voor personeelsplanning. Hiermee zet je je mensen optimaal in waar nodig, volgens de behoefte van je organisatie. 

Het systeem houdt automatisch rekening met beschikbaarheid, verlof, HR-regels en competenties.

Personeelsplanning voor iedere sector

Bepaalde sectoren vragen een complexe planning van het personeel. Dankzij het realtime principe beschikt iedereen in de organisatie – medewerkers, planners, managers en personeelsdienst - altijd over dezelfde data. Veranderingen kunnen snel uitgevoerd worden, en bij onverwachte wijzigingen kan jouw planner snel reageren.

 

All-in-one-tool voor flexwerkers en interimkrachten

Ook extra arbeidskrachten, zoals flexwerkers, kunnen allemaal opgenomen worden in één optimale personeelsplanning. Elke medewerker krijgt in de Selfservice-app een direct inzicht in de planning. Flexibel plannen én consulteren was nog nooit zo overzichtelijk en handig.

 

Online personeelsplanning en loonberekening in één systeem

De planningsmodule is volledig geïntegreerd met de tijdregistratie en de Werknemer Selfservice: één systeem dus voor zowel planning als voor loonberekening.

 

Er zijn meerdere manieren mogelijk om het planningsbord te visualiseren. Die is zo te configureren dat elk type gebruiker een handige weergave krijgt. Met een instelbaar snelkiesmenu (om je planning bijvoorbeeld snel op te starten) of met tellers (van bijvoorbeeld verlof) houd je alles beheersbaar en eenvoudig.