— TIJDREGISTRATIE —
configureerbaar op élke maat

Tijdregistratie

Een correcte tool voor urenregistratie van werknemers, die rekening houdt met onregelmatige uurroosters, flexibele werktijden, thuiswerk, inhaalrust, ADV, flexwerkers, weekendwerk, en altijd binnen handbereik. Syntegro ontwikkelde een uiterst flexibele software die elke horde bij urenregistratie moeiteloos neemt.

Het systeem verwerkt alles tot kant-en-klare input voor de loonberekening per werknemer. Ook thuiswerken en reiskostenvergoedingen kan je handig verwerken in deze tool.

Tijdregistratietool voor elk type organisatie

 

Syntegro’s software is uiterst configureerbaar, zelfs voor de meest complexe organisatiestructuren. Of je nu werkt met vaste roosters, flexibele roosters of ploegendiensten, wij bieden voor iedere sector een passende oplossing. Hierdoor kan je als organisatie je processen voor HR automatiseren, en verloopt de personeelsadministratie transparanter en meer gestructureerd. 

De oplossing van Syntegro is buigzaam, waardoor toekomstige evoluties in je HR-beleid vlot opgevangen worden. Als workforce managementspecialist volgt Syntegro de wet- en regelgeving, en sturen we onze software bij wanneer nodig.

Management by exception

 

Dubbele controles en ingewikkelde spreadsheets behoren voorgoed tot het verleden. Want dankzij het ‘management by exception’-principe vragen enkel afwijkingen aandacht van een aangeduide persoon. Door de verschillende gebruikersprofielen ziet iedereen enkel wat relevant is, en dat alles in een duidelijk, geautomatiseerde flow.

SOEPEL HR-BELEID / KOPPELING PAYROLL EN ANDERE SOFTWARE

__________

HR-beleid: extra mogelijkheden

Syntegro reikt handige mogelijkheden aan die moeilijke taken van het HR-team helpen te vereenvoudigen.

 

  • Data-tabellen: in deze module kunnen afspraken, notities en andere gegevens  beheerd worden. Denk maar aan diploma’s, functioneringsgesprekken of uitleengegevens van bijvoorbeeld een company car of IT-materiaal. Er kunnen notificaties verschijnen als een certificaat (bijvoorbeeld voor het besturen van een heftruck of voor EHBO) zal vervallen.

  • Rapportagetools: je management kan haar beleidskeuzes onderbouwen dankzij correcte rapporten en gegevens.

Koppelingen met payroll en andere software

Het platform van Syntegro communiceert makkelijk met de softwarepakketten van anderen, via webservices en/of bestandsuitwisseling.

 

Met payroll leveranciers kan Syntegro bijvoorbeeld in twee richtingen communiceren: enerzijds importeren wij van hen de relevante werknemersgegegevens zoals contract, loonafspraken, … en anderzijds exporteren wij alle info die ze nodig hebben om de lonen correct te berekenen.

Prikklok

Met prikklok, PC of app

Werknemers gebruiken een prikklok, hun PC of de handige app. Met internettoegang kan iedereen, om het even waar of wanneer, in realtime in het systeem werken. Er is geen extra software-installatie nodig.

__________________

Eigen hardware en 'A tot Z' integratie

Een totaaloplossing toegangscontrole of tijdregistratie bestaat uit zowel software als hardware. Men kan alleen maar een state of the art oplossing aanbieden als software en hardware een geheel vormen.

Daarom heeft Syntegro geopteerd om ook de intelligente hardware zelf te ontwikkelen. Syntegro heeft een eigen IP-controller voor toegangscontrole en tijdregistratie, een deurcontroller en zelfs een eigen intelligente badge lezer.

Onze hardware vormt op die manier een perfect verlengstuk van onze software. Voor tijdregistratie betekent dit dat de tijdsregistratielezer door je medewerkers kan gebruikt worden als scherm op hun applicatie.

De IP-controllers voor toegangscontrole kunnen daardoor om op het even welke bedrijfssite ingezet worden en zijn een 100% fall-back oplossing als het netwerk tijdelijk uitvalt omdat ze alle data bevatten om zelfstandig te fungeren.

Syntegro integreert ook hardware van andere fabrikanten zoals badgelezers, intelligente sleutelsystemen, draadloze sloten, lockers en sleutelkasten. Wij opteren voor een zo volledig mogelijke ‘A tot Z’ integratie, zodat ook zo’n totaaloplossing een maximum aan mogelijkheden en meerwaarde voor de klant biedt.