BEHEER JE WORKFORCE VANUIT DE CLOUD

_______________

Workforce - en toegangsmanagement oplossingen zijn bedrijfskritisch, als klant verwacht je dat je software- en hardware altijd beschikbaar, betrouwbaar en beveiligd zijn.

Je kan de Syntegro software op je eigen (virtuele) server laten installeren, of je kiest zoals de overgrote meerderheid van onze klanten voor onze Cloudoplossing.

Syntegro Cloud

Waarom kiezen voor de Syntegro Cloud?

Veilig & altijd beschikbaar

De Software as a Service oplossing van Syntegro wordt gehost in Tier 4 datacenters in België, het neusje van de zalm op het gebied van beschikbaarheid en beveiliging. Er worden minstens dagelijks volledige back-ups genomen.

Zowel de configuratie op maat als de gegevens van iedere klant zijn volledig  gescheiden van die van de andere klanten. Iedere klant heeft namelijk zijn eigen software "container" en database. 

Syntegro is ISO 27001 gecertificeerd, we springen uiterst omzichtig om met de gegevens van onze klanten.

Lagere opstartkost

De implementatie op maat gebeurt aan een (afgesproken) vast bedrag. Voor het gebruik van de software is geen investering vereist. Je betaalt een periodiek bedrag zolang je de software gebruikt. Dit bedrag is afhankelijk van de modules die je gebruikt en van het aantal gebruikers, een zogenaamd "Pay As You Use" model. 

Schaalbaar en future proof

Nieuwe software releases en upgrades met extra modules en/of functionaliteiten zijn inbegrepen in de SaaS overeenkomst. Je oplossing kan gemakkelijk aangepast worden aan een veranderende arbeidswetgeving of bedrijfsspecifieke wijzigingen op het gebied van workforce management.

De software is moduleerbaar, je kan bijvoorbeeld starten met tijdregistratie en vervolgens uitbreiden met andere modules zoals projectregistratie. Er is geen capaciteitsbeperking, de software is onbeperkt schaalbaar. Onze grootste klant heeft 250.000 medewerkers met een Syntegro licentie.

Toegankelijk

Altijd en overal is onze Cloud oplossing toegankelijk. Om het even wanneer en vanop elk apparaat met internet toegang. Aangezien software releases inbegrepen zijn, zal je ook nooit te maken krijgen met problemen als gevolg van nieuwe technologieën, zoals een nieuw operating systeem of een nieuwe versie van een internet browser.