— SELFSERVICE —

want personeelsadministratie is van iedereen

Syntegro Selfservice

Verlofaanvragen, fietsvergoedingen, wissels van werkrooster, recuperatie of autorisatie van overuren, reisvergoedingen, indienen van ziekte-attesten, … je werknemers doen het eenvoudigweg zelf in het systeem van Syntegro.

Ook in- en uitboeken aan het begin en einde van de werkdag gaat handig in de app. Zo worden ze direct betrokken, en zijn ze zelf verantwoordelijk voor hun tijdsbesteding en planning.

Altijd en overal, 24/7

Even je verlofstand checken in het weekend? Snel nog een wissel of thuiswerk aanvragen? Het kan 24/7, overal waar je verbonden bent met internet. Dit geeft een soepel en transparant personeelsbeleid.  

Het resultaat?

Tevreden medewerkers die betrokken zijn in de besteding van hun tijd, meer flexibiliteit voor werkgever en werknemer en een betere work-life balance.

  

Bij Brinks vreesden ze voor heel wat hindernissen bij de implementatie van de software van Syntegro. Maar al snel zagen hun medewerkers de voordelen van de app.

De werknemer staat centraal  

Je personeel staat bij Syntegro echt in het centrum van de aandacht. Dankzij de praktische voordelen van het systeem voor werknemers, nemen ze er snel eigenaarschap over op en verloopt de implementatie doorgaans vlot.

 

De voordelen van soepel plannen, vlotte registratie, makkelijk aanvragen van thuiswerk en in een klik een overzicht van hun verlof: deze transparantie geeft medewerkers zelf controle en verantwoordelijkheid over hun tijd. Hebben ze een voorkeur voor een bepaalde shift? Zijn er trainingen die ze willen of moeten volgen?

Syntegro behoudt
het overzicht van je
personeelsadministratie.

Personeelsadministratie met app op smartphone

____________

Met de flexibele software van Syntegro kies je voor een configuratie op maat van elk profiel en die aansluit op de bestaande HR-processen. Dat maakt de implementatie voor iedereen soepel en duidelijk.

 

Met een App op de smartphone, of op je PC: wat je ook kiest, elke werknemer is er snel en eenvoudig mee weg.